Skip to content Skip to footer
Relatietherapeut

Oscar Aberson

Mijn naam is Oscar Aberson en ik ben afgestudeerd en geregistreerd als systeemtherapeut bij de Nederlandse Vereniging voor Relatie en Gezinstherapie (NVRG). Daarnaast heb ik een training gevolgd als EFT (Emotionally Focused Therapy) therapeut en ben ik aangesloten bij het EFT netwerk.
Relatietherapie Amsterdam - Zaanstad

Mijn aanbod

Ik werk al ongeveer 25 jaar als hulpverlener, zowel binnen als buiten de geestelijke gezondheidszorg. Door mijn ervaring kan ik me goed verplaatsen in de situatie van een ander.

Naast mijn werk in twee huisartsenpraktijken, waar ik als zelfstandig ondernemer onder­steunende werkzaamheden verricht op het gebied van geestelijke gezondheidszorg, bied ik ook relatietherapie, individuele coaching en singles therapie aan.

Oscar Anderson
Relatietherapeut

M et mijn aanpak heb ik al vele cliënten en relaties met zichzelf en met een ander in contact gebracht, waardoor het beter mogelijk is om zelf of met elkaar de vervolgstappen te bepalen.

M et mijn aanpak kom ik sneller tot de kern van het probleem. Uiteraard stem ik hierbij elk consult af op jou/jullie. Ik kijk steeds wat je/jullie nodig hebt/hebben. 

Relatietherapie Amsterdam - Zaanstad

Diensten