Skip to content Skip to footer
Relatietherapie Amsterdam - Zaanstad

Relaties zijn er in allerlei vormen, maar bij elke relatie speelt de emotionele band een belangrijk rol. Emotionally Focused therapy (EFT) is een therapievorm die hierop inhaakt en zodoende voor alle vormen van relaties goed werkt.

Relatietherapie biedt jullie

1

Relatietherapie biedt jullie de kans om samen te werken aan jullie relatie.

2

Relatietherapie geeft jullie inzicht in waarom bepaalde patronen en problemen ontstaan.
3

Met relatietherapie leren jullie effectiever met elkaar te communiceren en conflicten op te lossen.

4

Relatietherapie biedt jullie handvatten en inzichten om de verbinding tussen jullie te versterken.

5

Relatietherapie kan de intimiteit en seksualiteit binnen de relatie verbeteren.
6

Relatietherapie geeft jullie de mogelijkheid om eventuele onopgeloste kwesties aan te pakken.
7

Relatietherapie is een veilige ruimte waar jullie samen kunnen groeien en jezelf kunnen zijn.

Mijn doel is niet koste wat het kost jullie relatie te redden. Het belangrijkste is dat jullie weer met elkaar praten en ontdekken wat voor jullie echt telt. Relatietherapie is bedoeld om jullie relatie sterker te maken, of dat nu samen is of apart.
Relatietherapie Amsterdam - Zaanstad

Doel & aanpak relatietherapie

Het doel van relatietherapie is niet alleen om de symptomen van problemen binnen jullie relatie aan te pakken, maar ook om de dieperliggende oorzaken ervan te ontdekken. Ik help jullie om de patronen te begrijpen die tot conflicten en spanningen kunnen leiden. Door deze inzichten kunnen jullie nieuwe manieren vinden om met elkaar om te gaan en negatieve patronen te doorbreken.
Relatietherapie-Amsterdam-Zaanstad_Oscar-Abserson2
1
Kennismaking
Jij en je partner kunnen vrij over jullie situatie en relatieproblemen spreken. Van mijn kant geef ik aan hoe ik jullie wil en kan helpen.
2
Probleemanalyse en doelstellingen
Samen analyseren we en krijgen we inzicht in de onderliggende problemen en patronen in jullie relatie. Op basis van jullie behoeften en doelen stellen we gezamenlijke doelstellingen op voor de therapie.
3
Patronen doorbreken
Ik leer jullie hoe jullie op een constructieve manier conflicten kunnen oplossen en negatieve patronen kunnen doorbreken.
4
Herstel van vertrouwen en intimiteit
Als er vertrouwensbreuken zijn geweest, zal ik jullie ondersteunen bij het herstellen van het vertrouwen en het opbouwen van emotionele en fysieke intimiteit.
5
Evaluatie en voortgang

Regelmatig evalueren we samen de voortgang. Samen bespreken we, hoe het gaat, of jullie vooruitgang boeken en of er aanpassingen nodig zijn in het behandelplan totdat jullie uiteindelijk merken dat jullie de therapie niet meer nodig hebben.

Kennismakingsgesprek tegen gereduceerd tarief

Wil je weten wat therapie voor jezelf of je relatie kan doen? Vraag dan nu een kennismakingsgesprek aan voor een gereduceerd tarief van € 47,50. Ervaar hoe een sessie je bevalt. Voel je je op je gemak, kan je vrijuit spreken? Ik hoop je/jullie snel te mogen begroeten.